F* blockers

Door FvdM op maandag 31 augustus 2009 00:32 - Reacties (8)
Categorie: .txt, Views: 4.973

Ik moet even afreageren hoor.

Stel je bent leuk CS:S aan het spelen, je word een zombie en je moet achter de T's en CT's aan. Je rent je suf door gangen, over daken, breekt door blokkades en vult gaandeweg het voorraadje zombies aan door humans te infecteren. Dan kruip je door zo'n ventilatie buis en je hoort al dat er humans dichtbij zijn. Dat wordt smullen :9 En ineens sta voor een collega zombie. Nou altijd handig, maar hij weigert mee te doen in het spel. In plaats daarvan blijft hij stil staan midden in de buis vlakbij de tegenstanders, terwijl hij (of zij) aan jouw kant staat!!

Dat is zooo irritant. Die gasten worden zombie en blijven dan staan, daar kom je met geen mogelijkheid omheen. Erger nog, ze tippen de humans over jouw aanwezigheid zodat zij langs de blocker kunnen schieten!!! en het is ook nog eens de enige weg naar de ruimte erachter! F*

En dan heb je ook nog in het begin dat iedereen een veilige plek zoekt op een stapel kratten. Daar wil ik ook op staan, maar dan mag blijkbaar niet. Ze gaan op de rand staan zodat je onmogelijk op de krat kan klimmen en laten een paar anderen wel door.

Ik ben dat zooo zat en begrijp het ook niet. Waarvoor speelt iemand zombiemod om dan het spel tegen te houden?? Wat is de lol daarvan? Worden ze daarvoor betaald ofzo? De ZN servers houden geen HLstats bij, dus eeuwige roem haal je er ook niet mee...

Je kan wel voteban doen, maar al krijgt ie een ban, er zijn nog zat andere blockers.

:(

Volgende: DirectVPS test 01-'12 DirectVPS test
Volgende: Traffic script 10-'08 Traffic script

Reacties


Door Tweakers user !GN!T!ON, maandag 31 augustus 2009 00:56

tijd voor company of heroes/world of warcraft :Y)

Door Tweakers user Wiethoofd, maandag 31 augustus 2009 01:32

Waarom ga je dan niet Left4Dead spelen, ben je dan weer zombie, dan weer de 'good guys'. Draait op dezelfde engine als CSS, namelijk de Source-engine dus veel zal er qua 'feel' niet veranderen.

Door Tweakers user AtleX, maandag 31 augustus 2009 08:23

Bij TF2 kan je gewoon door de teamleden heen lopen, en ook door de buildings die bijvoorbeeld een engineer heeft gebouwd. Ideaal, je hebt nooit last van blockers want de enige die je kan blocken is de tegenstander en die schiet je gewoon aan gort.

Door Tweakers user boe2, maandag 31 augustus 2009 09:07

Ben ik de enige die zich afvraagt wat css met zombies te maken heeft? Dat ze er zo uitzien na enkele nachten opeenvolgend webdesign :?

Door Tweakers user himlims_, maandag 31 augustus 2009 09:36

Counter Strike :X

probeer operation-7 eens (gratis, net zo veel cheaters)

Door Tweakers user robrt, maandag 31 augustus 2009 12:48

Of spelers die constant in de weg gaan lopen bij deuren, schachten, tijdens een gevecht, etc. Moedeloos wordt je ervan. :N
(Urban Terror in dit geval)

Door Tweakers user FvdM, maandag 31 augustus 2009 23:38

(wo allemaal reacties :p)

Ja inderdaad, of spelers die je perfecte blokkade overhoop schieten omdat ze niet kunnen richten.. 8)7

Is er van Left4Dead een demo? Ik zie het niet meer in steam staan. Maar ach ik kan ook wachten op L4D 2.. :9 ze zullen dan wel weer een demo uitbrengen.

Operation 7 ga ik zeker proberen, thanks voor de tip!

Door Tweakers user Ywa, dinsdag 1 september 2009 08:00

Zombie Survival en/of Infected Wars zijn goede gamemodes voor Garry's Mod. En zijn gratis als je Garry's Mod op Steam hebt gekocht (voor 10 euro).

Reactie formulier
(verplicht)
(verplicht, maar wordt niet getoond)
(optioneel)